(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-29323432-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
/Стоматологичен стол OMS – Universal Drop

Стоматологичен стол OMS – Universal Drop

Пулт за управление

Изтънчеността на италианския дизайнер е заложена в този изключително функционален и красив пулт за управление. Изцяло изработен от кераимика’ с вграден дисплей на пулта даващ информация за всички функции именяеми шлангове и за инструментите.

Пулт за управление на стоматологичен юнит OMS - Carving Drop
Пневматично движение на стола

Въртящ се основен пулт за управление

Пневматично движение на пулта с ъгъл от 20°

Създаден за да бъде максимално удобен…

Работите с лявата ръка? Няма проблем, моделът дава тази възможност! Пултът с интрументите може да работи за Вас, независимо дали сте свикнали да работите с дясна или с лява ръка.

Дентален пулт за управление за стоматолози работещи с лява или дясна ръка
ОМС стоматологичен стол сгъваема седалка

Сгъваема седалка

Освен с всевъзможни екстри, Universal Drop може бъде оборудван и със сгъваема седалка, за максимален комфорт на пациентите.. Особено удобен за деца при специфични ортодонтски манипулации.

Запитване за стоматологичен юнит OMS - Carving Drop


Информация за Вас:
Моля, обръщаме внимание, че информацията от този формуляр за контакт НЯМА да бъде публикувана в публичното пространство!


Аз се интересувам от:

Съобщение:

Имате въпрос?

2018-10-31T09:33:26+00:00
Нашият сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-доброто потребителско изживяване. Настройки Добре!