(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-29323432-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
/Дентален юнит OMS – Virtuosus

Дентален юнит OMS – Virtuosus

Пулт на управление

Изтънчеността на италианския дизайнер е заложена в този изключително функционален и красив пулт за управление. Повърхността е проектирана за лесно и бързо почистване почистване. Графичният дисплей е интуитивен и удобен за работа, като имате възможността да задавате бързи настройки към всеки закачен инструмент. Възможност за монтиране на различни микромотори и поставяне на отделни панели за управление. Силиконовите подложки на инструментите и капаците са автоклавируеми.

Система S.P.R.I.D.O.

Уникални преимущества на системата S.P.R.I.D.O:

  • Ниско вертикално позициониране на рамената на инструментите
  • Автоматично регулиращи се
  • Без напрежение в рамото, лакътната област и китката в най-ниска позиция(без придърпване)
  • Свободно дивжение на позицията на инструмента във всички посоки

Керамичен воден блок

Изцяло изработен от керамика, ъгъл на ротация 180° с фабрично монтирани ограничители за безопасност при ротация.

Сестринска част

Широката табличка на сестринският пулт осигурява удобна работа на сестрата, която има 2 извода за аспирация и 2 свободни гнезда за неротиращи инструменти. Асистивният контролен панел има възможност за контрол на осветителното тяло, плювалника, последна и нулева позиция на стола.

Запитване за стоматологичен юнит OMS - Virtuosus


Информация за Вас:
Моля, обръщаме внимание, че информацията от този формуляр за контакт НЯМА да бъде публикувана в публичното пространство!


Аз се интересувам от:

Съобщение:

Имате въпрос?

2018-10-31T09:18:25+00:00
Нашият сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-доброто потребителско изживяване. Настройки Добре!