Нова концепция за обработка на кореновите канали- иновацията Gentlefile

Проф. Джошуа Мошонов

Проф. Джошуа Мошонов e ръководител на катедрата по Ендодонтия към Hebrew University – факултет по дентална медицина Hadassah, Йерусалим, Израел.

Проф. Джошуа Мошонов е клиничен доцент и ръководител на катедрата по Ендодонтия при Hebrew University – факултет по дентална медицина Хадаса, Йерусалим, Израел. Той получава магистърската си степен през 1979 г. и завършва програмата за специализация по ендодонтия през 1989 г. в Hebrew University – Факултет по дентална медицина Хадаса. Бивш председател е на Израелското ендодонтско общество. Член на Националния борд по ендодонтия и бивш член на националния изпитен комитет по дентална медицина към министерството на здравеопазването в Израел. Проф. Мошонов е бил също така председател на Йерусалимския клон на Израелската дентална асоциация, председател на Израелския борд по ендодонтска специализация и сега е член на Научния съвет на Израелската дентална асоциация.

Като член на факултета на Hebrew University – факултет по дентална медицина Хадаса от 1988 г., проф. Мошонов бе за дълги години директор на ендодонтската програма за студенти. Той е също така член на редакционния колектив на „Refuat Hape Vehashinaim”, Журналът на Израелската дентална асоциация, както и член на редакционната колегия на Британското списание „Ендодонтска практика“. Проф. Мошонов е автор и съавтор на много научни статии и е канен да изнася лекции както в страната, така и в чужбина.
Сегашните му изследвания се фокусират на приложението на новите технологии в денталната медицина като цяло и по-специално в ендодонтията, както и приложението на лазерите в денталната медицина.

Последни публикации

Последвайте ни

Видео:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика за ползване на „Бисквитки“ и защита на лични данни.
I Accept

Нашите продукти

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ, КАТО ПОПЪЛНИТЕ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ

*** Данните от този формуляр НЯМА да бъдат публикувани в свободното интернет пространство!

Нашият сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-доброто потребителско изживяване. Настройки Добре!