(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-29323432-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

БЕЗПЛАТНА ЛЕКЦИЯ: Директно адхезивно възстановяване – златни стандарти

bgБългарски

Директно адхезивно възстановяване – златни стандарти.

И

Циментиране на индиректни възстановявания и фиброглас щифтове. Интраорални репаратури.

Проф. д-р Нешка Манчорва, дм

Анотация

Лекцията ще представи последните иновации и високотехнологични решения в областта на адхезията в световен мащаб. Аудиторията ще се запознае със златните стандарти и адхезивни стратегии за директно възстановяване при фрактура и кариесни разрушения както в дъвкателното съзъбие, така и в областта на усмивката. Ще бъдат представени индикации и различни протоколи за тотално и селективно ецване, и самоецване. Участниците ще научат практически трикове как да изградят „невидима“ обтурация чрез сингъл-шейд (композит в един цвят и транслуцентност) и мулти-шейд техники (композит в повече от един цвят и транслуцентност). Ще бъде предложен директен адхезивен подход за лечение на кариес при пациенти с екстремно дъвкателно налягане (парафункции, бруксизъм). Ще бъдат коментирани стратегии за елиминиране на зъбна свръхчувствителност при оголени шийки и корени.

Лекцията ще представи и водещите адхезивни стратегии за циментиране на индиректни възстановявания от различни материали – лабораторен композит, литиево-дисиликатна керамика, циркониева керамика, благородни и неблагородни метали, металокерамика, използвани при индиректни обтурации, протетични конструкции и фасети. Участниците ще се запознаят с протокола за циментиране на безметални (фиброглас) щифтове при възстановяване на ендодонтски лекувани зъби. Ще бъдат предоставени алгоритми за интраорална репаратура на директни и индиректни обтурации, фасети и корони от всички класове клинични и лабораторни материали.

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ, КАТО ПОПЪЛНИТЕ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ

Вашето име (задължително):

Телефон за връзка с Вас (задължително):

Вашето съобщение/бележка:

*** Данните от този формуляр НЯМА да бъдат публикувани в свободното интернет пространство!

2018-05-02T19:49:23+00:0002.05.2018|
Нашият използва бисквитки, за да Ви предостави най-доброто потребителско изживяване. Настройки Добре!