(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-29323432-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
//За домашни условия
  • Писалка за избелване на зъби Tooth Whitening Pen/WHITEsmile/Германия Опаковка от 4мл. Това е най-лесният начин да избелите зъбите си. Може да бъде приложена за избелване на зъбите или добра профилактика след професионално избелените ви зъби, за да се поддържа възможно най-дълго ефекта. Избелващата писалка е удобна и лесна за нанасяне. Съдържа 16% пероксиден карбамид 5.6% хидроген пероксид В 2 аромата: прясна мента и ягода.  Съвет: За да запазите бялата си усмивка още по-дълго и да предпазите зъбите си, препоръчваме Ви да използвате паста за зъби с 30% Ксилитол. Пастата за зъби е за нежна ежедневна грижа.
  • Реминерализиращ мус WHITEsmile/Германия/. Опаковка от 3мл Мусът за след избелване е идеалният продукт, който да използвате след домашно избелване или кабинетно избелване. С калиев нитрат, флуорид и ксилитол той дава на зъба точно това, от което се нуждае след сесия за избелване.  Предотвратява чувствителността и има много приятен, плодов вкус. Пациентът завършва сесията за избелване на зъбите с много приятно усещане - истинско здраве за зъбите!
  • Система за домашно избелване 16% WHITESmile -Германия Опаковка от 4 шпр x 1.2 ml 16% Carbamide peroxide 1.2ml реминерализиращ гел Една спринцовка избелващ гел е достатъчна за напълването на 6-8 шини. Препоръчително време за избелване е 3 часа на ден или цяла вечер. Най добри резултати се постигат от 4 до 8 апликации при оцветени зъби. При поява на чувствителност и за реминерализация на зъбите се прилага реминерализиращ гел/10-15мин. след всяко избелване.
  • Система за домашно избелване 16% WHITESmile -Германия Опаковка от 2 шпр x 3 ml 16% Carbamide peroxide 1бр. x 3мл реминерализиращ гел 2бр.термоплаки Една спринцовка избелващ гел е достатъчна за напълването на 6-8 шини. Препоръчително време за избелване е 3 часа на ден или цяла вечер. Най добри резултати се постигат от 4 до 8 апликации при оцветени зъби. При поява на чувствителност и за реминерализация на зъбите се прилага реминерализиращ гел/10-15мин. след всяко избелване.
  • Система за домашно избелване 16% WHITESmile -Германия Опаковка от 4 шпр x 3 ml 16% Carbamide peroxide 1бр. реминерализиращ гел x 3мл 2бр.термоплаки 1бр.кутия за шини 1бр.избелваща паста 75мл Една спринцовка избелващ гел е достатъчна за напълването на 6-8 шини. Препоръчително време за избелване е 3 часа на ден или цяла вечер. Най добри резултати се постигат от 4 до 8 апликации при оцветени зъби. При поява на чувствителност и за реминерализация на зъбите се прилага реминерализиращ гел/10-15мин. след всяко избелване.
Нашият сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-доброто потребителско изживяване. Настройки Добре!